Brygkursus (pt. kun på Sjælland)

Lær at brygge din egen øl sammen med kollegaerne eller vennerne

Slutresultatet får man med hjem

Den ultimative oplevelse, I brygger selv jeres egen øl og vælger selv øl-stilen, om det skal være sort porter, humlet IPA eller frisk hvede-øl (eller alt mulig andet).

En rigtig sjov og lærerig oplevelse, hvor I skal kværne malt, mæske, koge og tilsætte humle selv. I skal måle temperatur, holde øje med tiden, måle alkohol-procent og meget mere. Alt foregår under kyndig vejledning, jeg har brygget i mange år og har en masse viden og erfaring indenfor området.

Udstyr og råvarer sørger jeg for, hvis I sørger for lokale (der skal være adgang til vand). Forberedelse er inkluderet og rengøring gør vi sammen, når jeres bryg hviler trygt i en gærings-spand (tager typisk kun 15-30 min.)

Efter typisk 3-5 uger er øllet klar og vil blive leveret drikkeklart i 4,5 liter festfade eller  33cl/50cl  flasker med etiket.

Man bliver glad, når man er på brygkursus

Praktiske forhold

En typisk brygdag tager ca. 1/2-time til opsætning af udstyr og forberedelse, derefter vil processen blive gennemgået af mig, og selve mæskningen og kogningen tager typisk 2 1/2-3 timer, med pauser undervejs. Regn med at afsætte i alt 5-6 timer fra jeg kommer ind af døren, til alt er pakket ned igen.

Prisen på en ølbrygningsdag er efter tilbud (afhængig af øl-stil, ingredienser, festfade eller flasker, m.m.) og en samlet pris. Antal deltagere er ikke afgørende, men det typiske antal er 6-10 personer. Der kan arrangeres ølbrygning for flere deltagere, om nødvendigt.

Kontakt mig for tilbud her.

OBS! Øllet må ikke sælges videre, kun til internt/eget brug.