Brygkursus

Lær at brygge din egen øl sammen med kollegaerne eller vennerne

Slutresultatet får man med hjem

Den ultimative oplevelse, I brygger selv jeres egen øl og vælger selv øl-stilen, om det skal være sort porter, humlet IPA eller frisk hvede-øl (eller alt mulig andet).

En rigtig sjov og lærerig oplevelse, hvor I skal kværne malt, mæske, koge og tilsætte humle selv. I skal måle temperatur, holde øje med tiden, måle alkohol-procent og meget mere. Alt foregår under kyndig vejledning, jeg har brygget i mange år og har en masse viden og erfaring indenfor området.

Udstyr og råvarer sørger jeg for, hvis I sørger for lokale (der skal være adgang til vand). Forberedelse er inkluderet og rengøring gør vi sammen, når jeres bryg hviler trygt i en gærings-spand (tager typisk kun 15-30 min.)

Efter typisk 3-5 uger er øllet klar og vil blive leveret drikkeklart i 4 x 4,5 liter festfade (den typiske brygstørrelse, kan dog godt være mere) eller 50 stk. flasker med etiket.

Man bliver glad, når man er på brygkursus

Praktiske forhold

En typisk brygdag tager ca. 1/2-time til opsætning af udstyr og forberedelse, derefter vil processen blive gennemgået af mig, og selve mæskningen og kogningen tager typisk 2 1/2-3 timer, med pauser undervejs. Regn med at afsætte i alt 5-6 timer fra jeg kommer ind af døren, til alt er pakket ned igen.

Prisen på en ølbrygningsdag er efter tilbud (afhængig af øl-stil, ingredienser, festfade eller flasker, m.m.) og en samlet pris. Antal deltagere er ikke afgørende, men det typiske antal er 6-10 personer. Der kan arrangeres ølbrygning for flere deltagere, om nødvendigt.

Kontakt mig for tilbud her.

OBS! Øllet må ikke sælges videre, kun til internt/eget brug.